In economia actuala moderna externalizarea serviciilor contabile a devenit o necesitate pentru toti agentii economici. De la microintreprinderi pana la marii contribuabili, toate societatile trebuie sa respecte aceleasi reguli si aceeasi legislatie incalcita, sa lupte cu birocratia pentru a putea functiona.  
Colaborarea cu o societate de contabilitate creeaza pentru agentul economic o serie de facilitati atat din punct de vedere financiar cat si prin calitatea serviciilor oferite .
Iata cateva avantaje de care pot beneficia societatile comerciale care apeleaza la serviciile unei societati de contabilitate:
    - avantajul experientei si competentei profesionistilor in domeniul contabil dobandita in relatiile cu alti agenti economici sau cu autoritatile statului.
    - reducerea costurilor salariale si a impozitelor aferente acestora care reprezinta peste 70% din venitul net al angajatului.
   - libertatea de actiune in relatia cu firma de contabilitate fara a fi blocat de prevederile fisei postului angajatului sau a rigorilor Codului Muncii.
   - prin colaborarea cu o societate de contabilitate, agentul economic este exonerat de responsabilitatea intocmirii contabilitatii, aceasta fiind preluata de catre prestator conform prevederilor legale care reglementeaza activitatea contabila.

      Cu noi castigati timp, echipa firmei CREDENCE EXPERT, vine in sprijinul clientilor sai si se deplaseaza la sediul societatii dumneavoastra pentru ridicarea documentelor primare.